Echipa LECS

Mihail Iordache

Preşedintele organizației Liga pentru Educație, Cultură şi Sport

Psiholog, psihoterapeut, lector, formator cu certificări naționale si internaționale

Mihail a susținut cursuri, conferințe şi ateliere în Europa (Germania, Spania, Ungaria, Belgia, Estonia, Lituania, Scoția, Italia, Serbia, Irlanda), Asia (Nepal, India, Pakistan, Turcia, Thailanda, Myanmar), Orientul Mijlociu (Iordania) şi Africa (Rwanda, Burundi, R.D. Congo, Botswana, Tanzania, Africa de Sud). A învățat despre viață de la profesori de psihoterapie și preoți, de la cerşetori și marinari, de la Dalai Lama şi de la țărani.

Mihail Iordache s-a format ca psihoterapeut în domeniile: psihoterapie psihofizică (Body Psychotherapy), analiză tranzacţională, psihoterapie prin dans şi mişcare, brainspotting.

În construcţia cursurilor, Mihail îmbină metode moderne de training cu elemente de psihoterapie, zen şi yoga.

A studiat şi practicat yoga şi zen în România, India şi Nepal şi datorită formărilor în psihoterapiile corporale, Mihail abordează practica yoga din perspectiva anatomico-fiziologică, dar şi psiho-somatică şi spirituală.

El îşi desfăşoară activitatea în psihoterapie şi consiliere individuală şi de grup în Bucureşti şi pe internet (prin Skype).

În conferințe vorbeşte despre libertatea de „a fi”, despre a trăi în prezent, autentic și liber-exprimat.

Privesc viața ca pe o inestimabilă călătorie, ca pe o aventură care ne este dată pentru a ne dezvolta și a contribui la dezvoltarea celor din jur, pentru a învăța să iubim şi să fim Oameni.

Cred în capacitatea ființei umane de a se reinventa, de a-şi împlini potențialitatea şi de a avea relații vii și profunde.

 

 

Aniela Firulovic

Vice-presedintele organizației Liga pentru Educație, Cultură şi Sport

Psiholog,  psihoterapeut, trainer, facilitator si manager de proiecte

Aniela a sustinut cursuri de team-building, conflict management, orientare vocationala, dezvoltare personala, comunicare si non-discriminare in Europa si America de Sud, cursuri despre starea de bine si pedagogia riscului in Irlanda si Romania.

A mai coordonat proiecte in Europa, Asia, Africa si America de Sud si a lucrat cu diverse categorii de persone, de la adolescenti din medii defavorizate si tineri orfani la jurnalisti, profesori si traineri.

Ca psihoterapeut Aniela alege sa aiba o abordare personalizata unicitatii fiecarui client. Pentru a putea face asta a urmat numeroase cursuri, de la psihoterapia ericksoniana  si hipnoza clinica la workshop-uri si conferinte de analiza tranzactionala, de psihoterapie prin dans si miscare, de psihoterapie experientiala, psihoterapie de cuplu, constelatii familiale si workshop-uri de crestere a stimei de sine prin jocuri pentru copii.

Aniela îşi desfăşoară activitatea în psihoterapie şi consiliere individuală şi de grup în Bucureşti.

Tu cum iti creezi viata?

Sa ofer suport oamenilor pentru a avea vieti implinite este unul din scopurile mele principale.

Psihoterapia individuala si de grup, sesiunile de dezvoltare personala, cursurile pentru starea de bine si imbunatatirea comunicarii, calatoriile de explorare interioara si exterioara au fost cateva din metodele folosite pentru a ma modela  pe mine insami. Acum le folosesc si pentru a sustine alte persoane in propriul proces  de cunoastere, vindecare, acceptare, crestere.

3 comentarii

  1. Admiring the time and effort you put into your website and detailed infmoration you provide. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same outdated rehashed material. Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

  2. Thanks for taking the time to discuss this, I really feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you acquire expertise, would you mind updating your weblog with extra info? It is extremely helpful for me.

  3. these sounds great!!! ill definitely look into them after having our baby in september..sounds like a great way to get back in shape!

Trimite comentariu

*