Termenii si conditiile site-ului

/Termenii si conditiile site-ului
Termenii si conditiile site-ului 2018-05-20T16:52:54+03:00

Site-ul Lecs.ro – https://lecs.ro/ – si toate sub-paginile lui (de forma https://lecs.ro/pagina) – (denumit „SITE” in continuare) este realizat pentru a furniza informatii de interes general.

Prin utilizarea SITE-ului si prin folosirea materialelor prezentate pe SITE (fie ele gazduite pe SITE sau pe site-uri externe), sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

Persoana care se ocupa de SITE – Liga pentru Educatie, Cultura si Sport (LECS) – (denumita „PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE” in continuare) depune eforturi ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE va incerca corectarea acestora. Cu toate acestea, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu isi asuma nici o raspundere cu privire la corectitudinea informatiei aflata in acest SITE.

Despre responsabilitatea asupra continutului site-ului

Informatia oferita:

  • nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;
  • poate contine greseli;
  • poate contine legaturi web spre alte sit-uri asupra continutului carora PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate;
  • este exclusiv de natura generala si nu se raporteaza la cazuri particulare;
  • poate fi schimbata in orice moment, fara nicio notificare prealabila;
  • poate fi stearsa oricand de pe SITE;
  • este pur informativa, ar trebui sa fie perceputa de forma unui eseu, ganduri puste in online, si nu este destinata aplicarii informatiilor in sens personal sau profesional.

PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe server din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot apare datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente in prezentul site. Mai mult decat atat, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu raspunde pentru problemele care pot aparea in urma folosirea informatiilor de pe SITE.

Despre site: SITE-ul poate oricand si fara notificare prealabila:

  • sa fie oprit;
  • sa fie modificat din punct de vedere al continutului, designului, structurii;
  • sa fie mutat pe alt server sau alt domeniu.

Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul sectiunii exclusiv pe propria raspundere. In cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate utilizatorii accepta ca PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE va fi absolvita de orice raspundere. De asemenea, pentru orice tip de continut din SITE (text, video, imagine, prezentare, fisier de descarcat), PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu va putea fi trasa la raspundere pentru eventualele pagube, de orice natura, provenite din folosirea acelui continut.

Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei PERSOANEI CARE SE OCUPA DE SITE de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile PERSOANEI CARE SE OCUPA DE SITE impuse de lege.

Despre linkurile externe, materialele provenite din terte parti (de exemplu, imagini preluate de pe alte site-uri, clipuri video postate de pe alte site-uri, linkuri catre alte site-uri) si comentariile de pe SITE: PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu se identifica in mod necesar si nu isi asuma raspunderea pentru opiniile si viziunile exprimate in materialele de pe SITE si/sau in comentariile utilizatorilor SITE-ului. De asemenea, PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE isi rezerva dreptul de a nu publica, de a sterge sau refuza orice comentariu sau material care aduce prejudicii grave de orice natura la adresa unui alt utilizator sau persoane, ori ale carui idei sunt complet in afara conceptului general al SITE-ului, ori care contravin valorilor de baza prezentate pe SITE. De asemenea, linkurile din SITE catre alte site-uri (site-uri externe), imaginile, prezentarile, documentele sau clipurile de pe alte site-uri nu sunt aprobate, verificate sau autorizate de PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE. PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE nu isi asuma nicio responsabilitate pentru acele resurse.

Precizari finale: PERSOANA CARE SE OCUPA DE SITE isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza aceste conditii in orice moment. Modificarile devin efective de la momentul publicarii lor pe SITE.