Training for Action! Youth in Action

/Training for Action! Youth in Action
Training for Action! Youth in Action 2017-11-18T18:40:54+02:00

Training for Action! Youth in Action!
Eu sunt un program de training organizat de catre LECS si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune”.

Motivatia

M-am nascut din dorinta de a inspira alti tineri, in conformitate cu  acest indemn:

“Be the change you want to see in the world!” (Ghandi) – Schimbarea incepe cu tine!

Imi doresc ca tinerii sa constientizeze capacitatea pe care fiecare o are de a influenta in bine societatea, transformand indiferenta si sentimentul de neputinta, sa realizeze ca pentru a aduce schimbarea pe care si-o doresc trebuie sa actioneze.

Cum?
Prin metode de educatie non-formala, interactive si participative ce contin teme variate: Abilitati de comunicare, Leadership personal, Orientare in cariera, Orientare in voluntariat, Antidiscriminare, Sistemul politic, Interculturalitate, Relatia cu mediul, Responsabilitate globala.

Atuul meu.
Consta in modalitatea noua de abordare a problemei : din interior spre exterior, de la dezvoltarea individului catre crearea premiselor de a genera schimbari la nivelul celor 4 dimensiuni ale cetateniei active: culturala, sociala, economica si politica.

Pentru cine?
Pentru 25 de tineri din liceele bucurestene, Curiosi si Deschisi catre cunoastere, Comunicativi si Creativi, Curajosi in a face lucrurile si “altfel”, interesati sa isi dezvolte abilitatile personale si profesionale.

Training4Action01

Acest proiect a fost finantat cu sprijinul Comisiei Europene. Aceasta publicatie (comunicare) reflecta numai punctul de vedere al autorului si Comisia nu este responsabila pentru eventuala utilizare a informatiilor pe care le contine.

Training for Action! Youth in Action! Eu sunt un program de training organizat de catre LECS si finantat de Comisia Europeana prin programul “Tineret in Actiune”.

Motivatia

M-am nascut din dorinta de a inspira alti tineri, in conformitate cu acest indemn:

“Be the change you want to see in the world!” (Ghandi) – Schimbarea incepe cu tine!

Imi doresc ca tinerii sa constientizeze capacitatea pe care fiecare o are de a influenta in bine societatea, lasând la o parte indiferenta si sentimentul de neputinta, sa realizeze ca pentru a
aduce schimbarea pe care si-o doresc trebuie sa actioneze.

Cum?

Prin metode de educatie non-formala, interactive si participative ce contin teme variate: Abilitati de comunicare, Leadership personal, Orientare in cariera, Orientare in voluntariat, Antidiscriminare, Sistemul politic, Interculturalitate, Relatia cu mediul, Responsabilitate globala.

Atuul meu. Consta in modalitatea noua de abordare a problemei:
din interior spre exterior, de la dezvoltarea individului catre crearea premiselor de a genera schimbari la nivelul celor 4 dimensiuni ale cetateniei active: culturala, sociala, economica si politica.

Pentru cine?

Pentru 25 de tineri din liceele bucurestene, Curiosi si Deschisi catre cunoastere, Comunicativi si Creativi, Curajosi în a face lucrurile si “altfel”, interesati sa îsi dezvolte abilitatile personale si profesionale.