WorDShop

/WorDShop
WorDShop 2017-11-18T16:54:25+02:00

Buna
Eu sunt … „WorDShop”

Motivatia
M-am nascut din dorinta de a promova si utiliza educatia non formala, ca alternativa compensatorie la educatia din scoli.

Ideea
Mai mult decat un „magazin de cuvinte”, pe langa stimularea dezvoltarii personale a elevilor am investit in formarea unor tineri facilitatori, oferindu-le prilejul de a parcurge alaturi de traineri cu experienta in domeniu tot procesul de organizare al unui training, de la analiza nevoilor la livrarea propriu-zisa a lui si evaluarea ulterioara.

Pentru cine?
M-am axat pe investirea concomitenta atat in dezvoltarea elevilor, beneficiarii voluntari ai sesiunilor mele cat si tinerilor traineri aflati la inceput de drum in cariera.

Cum?
Am fost conceput ca un program de educatie non formala, cu scopul de a da valoare tinerilor prin producerea unor insighturi in sesiunile de leadership personal, responsabilitate globala, antidiscriminare, lucru in echipa si orientare in voluntariat.

Atuul meu…
Este ca. am explorat nevoile de dezvoltare ale tinerilor si am constituit astfel proiectul experimental, punctul de inspiratie pentru „YIA … Training for Action!” proiect finantat de Tineret In Actiune.
WorDshop