Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura

/Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura
Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura 2017-11-18T18:39:49+02:00

“Art in Action”

Cine sunt eu ?

Sunt un proiect gandit si implementat de o echipa de liceeni din Bucuresti, sustinut de Liga pentru Educatie, Cultura si Sport si finantat de Asociatia pentru Relatii Comunitare prin programul YouthBank.

Motivatia

M-am nascut din dorinta de a utiliza educatia non-formala spre a sustine, a ajuta tinerele talente in domenii precum pictura si lucru manual si totodata pentru a ii invata despre importanta ecologiei.

Cum?

Prin intermediul workshop-urilor creative sustinute in incinta Scolii nr. 58 “Petre Ghelmez, , menite sa le ofere participantilor un cadru non-formal, prin care sa dobandeasca abilitati practice precum pictura si confectionarea diferitelor accesorii, cat si dezvoltarea abilitatilor de comunicare si a cunostiintelor in domeniul ecologiei .

Pentru cine?

Pentru 21 de tineri curiosi si deschisi catre cunoastere, comunicativi si creativi, motivati pentru a –si lasa o amprenta asupra comunitatii, dornici sa se implice si sa isi dezvolte abilitati practice si personale.

Atuul meu…

Consta in modalitatea noua de abordare a elevilor, folosind educatia non-formala si deschidearea spre schimbul de experienta dintre participant si trainer, mai mult, sensibilizarea si implicarea tinerilor prin ateliere de creatie.

Ce s-a intamplat in final?

Am avut finalitate intr- o expozitie de accesorii handmade, confectionate din materiale reciclabile, cat si lucrari din ceramica si picturi, realizate de catre copii din clasele V-VII ai Scolii nr. 58 “Petre Ghelmez”, indrumati de membrii proiectului “Art in action”, in cadrul atelierelor de creatie.

Data expozitiei:5-6 iunie 2010

Locatia expozitiei : Teatrul de Comedie