Apelul pentru participanti “Take your Chance, Be the Change!” in Romania s-a incheiat

//Apelul pentru participanti “Take your Chance, Be the Change!” in Romania s-a incheiat

Apelul pentru participanti “Take your Chance, Be the Change!” in Romania s-a incheiat

Apelul pentru participanti din Romania s-a incheiat. Multumim tuturor candidatilor ce au aplicat la “Take your Chance, Be the Change!”

Vom analiza toate aplicatiile primite pentru a identifica participantul cel mai potrivit pentru Peer training-ul din Kigali. In acest scop unii dintre voi este posibil sa fie contactati pentru mai multe detalii sau un interviu pana pe 12 ianuarie.

Rezultatele primei selecţii vor fi trimise tuturor solicitanţilor pe 17 ianuarie. Participantii selectati vor primi mai multe informatii in ceea ce priveste urmatoarele etape ale selectiei la nivel European. Lista finala a participantilor ce vor pleca in Rwanda va fi anuntata pe 21 februarie.

Multumim fiecaruia dintre cei care si-au manifestat interesul “Pentru o noua generatie de tineri jurnalisti, promovand o cultura a pacii!”

Detalii despre proiect gasiti in continuare pe www.takeyourchancebethechange.com

Persoana de contact: Firulovic Aniela

Telefon: 0040721236806

E-mail: [email protected]

“Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.”

2011-04-27T11:51:09+03:00 27 aprilie 2011|Lecs|0 Comentarii

Comenteaza