Cursul de Fericire

Imaginează-ți că ai 80 de ani și privești pe fereastră, laviața ta. Ce vezi? Cum este filmul vietii tale? Ce ai vrea sa vezi? Ce lipseste?

„În autobuz nu îmi cedeaza nimeni locul. Se prefac că nu îmi observă dificultatea. Cobor, îndreptandu-mă către ședința de fizioterapie. Fiecare pas este însoțit de efort si durere. Nu știu dacă voi mai putea vreodată sa merg normal. Ajung la semafor. Privesc peste stradă – multe fețe triste, îngandurate sau absente. Privesc in jur – din toată mulțimea, sunt singurul om care zâmbește. Åi… sunt in cârje.

Acum cârjele nu mai sunt necesare, dar au lăsat in mine ideea acestui curs.
Fericirea nu se poate preda si învata, dar ce putem face este să declanșăm căutarea interioară sinceră, să netezim și să facilităm acest drum. Mihai Iordache”

Orice ființă umană are capacitatea de a fi cu adevărat „vie”, de a se simți „intreagă” și de a trăi o viața care să o împlinească.

„Cursul de Fericire „ îți propune această întoarcere către tine, către simplu si firesc, către frumusețea și naturalețea ființei umane.

Te simti obosit? Frustrarile au crescut in viata ta? Sunt lucruri pe care iți dorești să le schimbi?
„Cursul de Fericire” este un proiect pentru corp, minte si suflet, un veritabil antrenament pentru a trăi în prezent, în viața ta de aici si acum.
Vom explora din mai multe perspective fericirea, lucrurile care ne pot conduce la asta și cele care ne impiedică să fim fericiți.
Următoarele teme se vor regasi in programul din weekend:
  • Cum să atingem starea de bine si sănătate
  • Conexiunea trup-minte-spirit
  • Axa atașament- dependențe- fericire
  • O perspectivă profundă asupra ideii de succes
  • Fericirea în Relații
  • Fericirea ca si călătorie – povestea lui „Orice este posibil” – aventura Nepal- India-Pakistan-Iran- „¦ Europa

O rețetă a fericirii încă nu s-a descoperit, datorită unicității fiecarei ființe umane. Asta face ca drumul către fericire al fiecaruia să fie diferit. De aceea veți întâlni un curs experiențial, adaptat fiecărui participant, o îmbinare de exerciții practice, meditație, elemente de psihologie și filozofie orientală. Vor fi două zile pline, energizante și relaxante in același timp.
„Cursul de Fericire „ este un curs viu, ce se scrie in relație directă cu participanții, în funcție de nevoile de dezvoltare ale fiecăruia.

Programul:
Cursul se va desfășura în zilele de 29- 30 martie 2014.

sâmbătă: 10:00-19:00
duminică: 10:00-19:00
(pauza de prânz: 14:00-15:00)

Prețul cursului: 350 RON
Locurile se completează în ordinea înscrierilor. Dacă vrei să participi dar nu mai sunt locuri sau data nu se potrivește cu agenda ta, ne poți trimite un e-mail în care ne comunici că îți dorești să vii și te vom anunța când programăm următorul curs.

La fiecare ediție este disponibil un loc gratuit pentru persoane cu dizabilităti sau dificultăti financiare. Dacă vrei să ocupi acest loc te rugăm sa ne trimiți un mail la [email protected] în care ne vorbești despre situația și motivația ta.

Citește aici opiniile altor participanți la cursurile noastre.

Pentru a te înscrie la acest curs, te invităm sa:

Facilitator: Mihai Iordache
Psiholog, lector, formator cu certificări naționale si internaționale
Președintele organizației Liga pentru Educație, Cultură și Sport și vicepreședintele Asociației Române de Analiză Tranzacțională.

A susținut cursuri, conferințe și ateliere în Europa (Germania, Spania, Ungaria, Belgia, Estonia, Lituania, Scoția, Italia, Serbia), Asia (Nepal, India, Pakistan, Turcia) și Africa (Rwanda, Burundi, R.D. Congo, Botswana, Tanzania, Africa de Sud). A învățat despre viață de la profesori de psihoterapie, de la cerșetori și preoți, de la Dalai Lama și de la țărani, de la universități și de la marinari.

Mihai Iordache s-a format ca psihoterapeut în domeniile: psihoterapie psihofizică(Bodywork), analiză tranzactională, brainspotting.
În construcția cursurilor Mihai îmbină metode moderne de training cu elemente de psihoterapie, zen și yoga.
El este disponibil pentru consultanță și consiliere individuală in București sau pe internet(Skype).

În conferințe vorbește despre libertatea de „a fi”, despre a trăi în prezent, autentic si liber-exprimat.

„Privesc viața ca pe o inestimabilă călătorie, ca pe o aventură care ne este dată pentru a ne dezvolta și a contribui la dezvoltarea celor din jur, pentru a invăța să iubim și să fim Oameni.
Cred în capacitatea ființei umane de a se reinventa, de a-și împlini potențialitatea și de a avea relații vii si profunde.” (detalii)