Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura

» Scris la 27 iulie 2010

youth in action

Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura

Doua zile pentru promovarea implicarii in randul tinerilor.

Bucuresti, 5-6 iunie 2010

Expozitia cu vanzare “Art in action” este gata sa isi desfasoare activitatea!

Echipa proiectului “Art in action”, sustinuta de Liga pentru Educatie, Cultura si Sport prin programul YouthBank va invita sambata si duminica 5-6 iunie, intre orele 12-19:00, la Teatrul de Comedie pentru o expozitie cu vanzare de accesorii handmade si lucrari de pictura.
“Art in action” este un proiect gandit si implementat de o echipa de liceeni din Bucuresti, finantat de Asociatia pentru Relatii Comunitare prin programul YouthBank.

Accesoriile (cercei, bratari, coliere, bentite, brose, felicitari), confectionate din materiale reciclabile , cat si lucrarile din ceramica si picturi au fost realizate de catre copii din clasele V-VII ai Scolii nr. 58 “Petre Ghelmez”, indrumati in cadrul unor ateliere de membrii proiectului “Art in action”.

Toate veniturile stranse cu ocazia acestui eveniment vor fi donate Scolii “Petre Ghelmez” cu scopul deschiderii unui centru de reciclare situat in incinta scolii.

Proiectul “Art in action” ce are ca finalitate aceasta expozitie isi propune sensibilizarea si implicarea tinerilor prin ateliere de creatie.

Pentru mai multe detalii:

Rondelli Ana Maria

ana_rondelli@yahoo.com

0720105056

“Art in action” a aparut in urma proiectului “Training for Action! Youth in Action!”, desfasurat de Liga pentru Educatie, Cultura si Sport (LECS) si finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune.

Va asteptam!

Trimite comentariu

*