Preselectia „Take your Chance, Be the Change!” la nivel European s-a incheiat

» Scris la 27 aprilie 2011

 

Preselectia la nivel european s-a incheiat!

Rezultatele le gasiti pe www.takeyourchancebethechange.com/blog

Participantii selectati vor primi mai multe informatii in ceea ce priveste urmatoarele etape ale selectiei la nivel European. Lista finala a participantilor ce vor pleca in Rwanda va fi anuntata pe 21 februarie.

Multumim tuturor pentru implicare, pentru determinare si dorinta de a fi “altfel”. Am avut bucuria de a constata ca sunt multi tineri cu mare potential ce si-au manifestat interesul sa faca parte din “o noua generatie de tineri jurnalisti”.

Selectia a fost una dificila si numarul de locuri limitat. Suntem deschisi pentru viitoare colaborari alaturi de cei ce isi vor arata interesul in acest sens, desi nu au fost selectati, atat in promovarea proiectului cat si in asigurarea unui follow-up consistent.

Puteti urmari desfasurarea proiectului in continuare pe www.takeyourchancebethechange.com

Ne poti contacta pe:

romania.bethechange@gmail.com sau lecs.romania@gmail.com

“Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret in Actiune. Această publicaţie (comunicare) reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.”

Un comentariu

  1. I’m honored to get a call coming from a friend immediately he found the important points shared on your site. Examining your blog post is a real great experience. Many thanks for thinking about readers much like me, and I would like for you the best of success as being a professional realm.

Trimite comentariu

*